Problemen met de box? Ga online naar MediaStax service en support

Voer nooit zelf een reset uit

Het is verleidelijk om eerst zelf aan de instellingen te zitten. In alle gevallen voer dan nooit in  LibreElec configuration of OpenELEC settings een Reset to Defaults uit!

Met andere woorden voer nooit een van de onderste twee opties uit:

Reset OpenELEC to defaults

Met deze reset verlies je alle add-ons en instellingen waarmee je streaming video mee kan kijken. Wat nog veel erger is, is dat je ook de mogelijkheid verliest om zelf de box mee te herstellen. De enige manier om de box te herstellen is contact opnemen met MediaStax.

Zodra er een probleem is met de box, controleer eerst of je bij de Service en Support sectie van deze website het betreffende probleem en oplossing vindt. Zo niet, neem contact op met MediaStax. Onderaan de Service en Support pagina vind je een contactformulier waar je een support melding kan plaatsen voor een MediaStax box.

 

Gebruik alleen de originele adapter

De elektronica in de box is zeer gevoelig voor overspanning. Zorg ervoor dat je altijd de originele adapter in de box steekt en niet een andere die toevallig past. Dit kan de box onherstelbaar beschadigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.