Geen Netflix op de box, maar waarom zou je?

netflix_logo

Het is niet mogelijk Netflix te installeren op de box. Hierdoor kan je niet je Netflix abonnement gebruiken op de box. Het goede nieuws is dat direct vanuit het hoofdmenu hetzelfde aanbod (en meer!) aan films en series op de box kan kijken.

Het aanbod van films en series op de box is rijker dan die van Netflix. Het omvat vrijwel alle films en series die uitkomen, zowel in de bioscoop als op verschillende (internationale) TV zenders maar ook op andere streaming-diensten zoals Disney+, Amazon Prime, HBO, Hulu en vele anderen.

Daarnaast loop je met de MediaStax box voor op Netflix Nederland, wanneer iets op Netflix in de VS uitkomt dan kan je het praktisch dezelfde dag kijken op de box. Dit geldt uiteraard ook voor de andere streaming-diensten.

Wel moet vermeld worden dat het aanbod gericht is op de internationale markt en hierdoor veel Engelstalige films en series betreft. Nederlandse films en series zijn internationaal gezien minder populair en daardoor moeilijker te vinden met de box.

2 comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.