Geen MediaStax SmartTV box maar wel een support verzoek?

Heb je een box van een andere leverancier? Dan zal je met deze partij contact moeten opnemen in het geval met problemen. Hoewel de Kodi software er vaak hetzelfde uitziet, zijn er wezenlijke verschillen rondom de hardware, software en inrichting van Kodi die van invloed zijn op de ondersteuning.

Software verschillen

broken-android

Met name boxen met Android software en de Android versie van Kodi zijn erg vatbaar voor software problemen. MediaStax SmartTV boxen draaien allemaal op Linux en zijn niet afhankelijk van een in China aangepaste versie van Android waar verschillende zaken niet optimaal in werken. Vaak worden deze boxen met minimale aanpassingen doorverkocht via bijvoorbeeld Marktplaats. MediaStax boxen hebben een geheel andere software basis, die met zorg is samengesteld. Hierdoor zijn de boxen na het opstarten direct klaar om te streamen. Je hebt verder geen (Android of Linux) kennis nodig om met de box aan de slag te kunnen.

Mocht je met een MediaStax box toch problemen krijgen dan bevatten de boxen een handige herstel optie om de gehele box terug te brengen in de staat zoals die geleverd was. Bij overige problemen helpen we u persoonlijk zodat u weer snel kan genieten van het streamen met de box.

Hardware verschillen

computer-chips

MediaStax SmartTV boxen bevatten alleen maar originele hardware. Er zijn helaas veel, over het algemeen goedkopere, namaak boxen in de omloop met hardware dat van mindere kwaliteit is. Hierdoor kan het geheugen corrupt raken of de processor problemen geven zoals traagheid of oververhitting. De MediaStax hardware komt van de originele leveranciers, deze wordt door MediaStax gecheckt op werking volgens officiële specificaties.

Samengevat

MediaStax ondersteunt alleen maar MediaStax SmartTV boxen. Hiervan is de hard- en software met aandacht samengesteld met oog op stabiliteit en goede support.

2 comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.