3D films kijken met de box

3D Video

Meer en meer zijn in het bezit van een 3D TV, maar weinig doen er ook daadwerkelijk iets mee. Daarvoor moet je dure 3D BlueRay DVD’s kopen en natuurlijk in het bezit zijn van een BlueRay speler of een PlayStation. Dus eigenlijk hebben de meeste mensen helemaal niets aan hun 3D TV.

3D films vereisen, net als 4K films veel data. Het aanbod van gratis streams is door de hoge last en daarmee kosten van aanbieders de laatste jaren vrijwel opgedroogd. De stabiliteit van deze gratis 3D streams is ook van niet best vanwege de hoge bandbreedte die dit vereist van deze partijen.

Gelukkig zijn hier goede oplossingen voor:

Met behulp van de Gaia add-on is het mogelijk om 3D versies van films tussen de zoekresultaten te krijgen. Hier is echter wel een betaald Real-Debrid Premium account voor nodig en deze moet ingesteld zijn op de box. Dit is overigens sowieso aan te raden omdat hiermee de box toegang krijgt tot premium streams in het algemeen. Dat wil zeggen: meer streams, die vloeiend zonder horten en stoten afspelen met superieure beeld- en geluidskwaliteit. En dat voor slechts 16 Euro voor 180 dagen.

In het bijzonder, is in het betaalde IPTV aanbod een 3D sectie beschikbaar met op het moment van schrijven 90 3D films.

Let er wel op dat je de TV op 3D weergave moet instellen anders kijk je naar twee beelden naast elkaar. Deze 3D weergave optie op je TV zal het beeld samenvoegen tot een 3D beeld die met de 3D bril die je bij de TV kreeg tot zijn recht komt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.