Aansluiten van een MediaStax SmartTV box

Het aansluiten van een MediaStax SmartTV box is erg eenvoudig:

  1. Doe de meegeleverde HDMI kabel in de TV, sluit deze daarna aan op de HDMI aansluiting op de box.
  2. Sluit een internet kabel (niet meegeleverd) aan op je modem of op je router. Voeg deze internet kabel vervolgens aan op de Ethernet poort op de box. Gebruik hier voor een zogenaamde UTP kabel, van het type CAT5 of CAT6.
  3. Doe de stroom adapter in een vrij stopcontact en doe de plug in de box.
  4. Doe 2 AAA batterijen (niet meegeleverd) in de afstandsbediening.

En dat is de hele aansluit procedure! Zoals je ziet is het niet ingewikkeld.

De box kan ook via je draadloze netwerk aan het internet worden aangesloten, zie de instructies hier. Maar er wordt sterk aangeraden de box via een internet kabel aan te sluiten zodat je de best mogelijk verbinding hebt. Er gaat immers met het streamen veel data over de lijn. Daarnaast is het natuurlijk niet fijn als je WiFi verbinding uitvalt net als je een film zit te kijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.