Veel streams werken weer na updates

update

De problemen met de schaarste van streams sinds begin november 2017 zijn door de nodige automatische add-on updates inmiddels opgelost. Het betreft het probleem dat in dit artikel werd gemeld: Problemen met veel streams, wachten op automatische update

In begin november 2017 waren een aantal leveranciers van streams niet meer benaderbaar door verschillende Kodi Add-ons. De oorzaak was dat de websites waar de streams vandaan kwamen wijzigingen hadden doorgevoerd zodat men de streams alleen daar kan kijken. De eigenaars van deze websites doen dit in verband met (reclame) inkomsten die men door het direct streamen, je bekijkt immers de website niet meer. Door de updates is dit probleem opgelost. Het blijft natuurlijk altijd een kat-en-muis spel.

real_debrid_logo

Nogmaals, wil je betere garanties hebben op het beschikbaar hebben van streams op je box met de best mogelijke kwaliteit? Dan kan je voor een relatief klein bedrag toegang kopen tot premium streams bij een dienst die Real-Debrid heet. Deze dienst zorgt ervoor dat de stream websites inkomsten hebben en dat je in ruil hiervoor de beste kwaliteit streams krijgt, die daarnaast erg snel laden.

Hiermee is de software praktisch niet meer afhankelijk van updates van Add-ons die steeds weer nieuwe bronnen moet benaderen. Er is immers één bron die dan betrouwbaar is. Dit scheelt veel frustratie. Het is niet duur (16 Euro voor 180 dagen) en erg de moeite waard. Lees meer over Real-Debrid en hoe je een account hiervoor regelt en instelt op je box op dit artikel over Real-Debrid op de MediaStax website.

One comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.