IceFilms is via handmatige update te fixen

icefilms logo

Met IceFilms kun je ook net als met Genesis films en TV series kijken. We blijven Genesis aanraden, maar deze addon is een leuk alternatief. Alleen toevoegen naar je persoonlijk bibliotheek werkt met deze addon niet (dit werkt bij Genesis wel)

Een aantal oplettende klanten was het opgevallen dat de streams van de addon IceFilms niet werkten. Men kreeg zodra men iets wilde kijken alleen maar “script failed” meldingen linksboven te zien. De oorzaak van dit probleem is dat de ontwikkelaars van de IceFilms addon hebben besloten de code van deze addon op een andere plek te onderhouden.

Door de volgende handelingen zijn de streams in IceFilms weer aan de praat te krijgen:

  • Ga in het hoofdmenu naar rechts naar: Programs (klik er niet op)
  • Daaronder in het submenu ga naar: Add-on browser (klik hier wel op)
  • Ga in het volgende scherm naar: Install from zip file
  • Kies de folder: Fusion
  • Selecteer de folder: xbmc-repos
  • Selecteer de folder: english
  • Kies het bestand: repository.eldorado-2.0.1.zip (versie kan mogelijk hoger zijn, dat is ook goed)
  • Klik op de OK knop op de afstandsbediening

Als het goed is zie je na verloop van tijd dat de repository Eldorado wordt geïnstalleerd en vlak daarna krijg je te zien dat IceFilms een update krijgt. Zo niet, dan zal dit na een reboot van de box gebeuren.

Na de update van IceFilms zullen de streams daar weer werken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.