Problemen met ondertitels opgelost

 

In de periode vanaf 3 tot en met 14 november 2014 was er een algemene storing met het tonen van ondertitels in XBMC. Daar hadden niet alleen gebruikers van een MediaStax box last van, maar alle gebruikers van XBMC, ongeacht welke hardware ze gebruikten.

Het probleem zat er in dat de leveranciers van de ondertitels (websites zoals opensubtitles, podnapisi, subscene) hun centrale software hadden aangepast. Hierin zat een fout waardoor de aanroepen vanuit XBMC niet goed werden afgehandeld. Het probleem is inmiddels opgelost. Als het goed is zijn de nodige automatische updates binnen gekomen op je box en werken de ondertitels weer als van ouds!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.