MashUp is gestopt

mashuplogo

 

Helaas is de XBMC addon MashUp gestopt. Waarschijnlijk heb je het al gemerkt. De ontwikkelaar Mash2k3 heeft onder druk van advocaten van film studio’s en TV kanalen zijn addon onklaar moeten maken. Via een automatische update is deze onklaar gemaakt. Deze update tegen houden is niet mogelijk en heeft ook geen zin. De streams die beschikbaar zijn zullen niet meer onderhouden worden.

Dit is natuurlijk erg jammer. Hierdoor werkt de addon MashUp in zijn geheel niet meer. Ook de opties onder het icoon “Kids Zone” bij het menu item Kids werkt niet meer.

Bij MashUp was er sprake van een bijzondere situatie, hier is 1 ontwikkelaar voor verantwoordelijk voor de bouw en onderhoud. Bij andere addons werken een aantal, veelal anonieme programmeurs aan. Dit maakt het moeilijker om er iets tegen te doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.