De high-end box: MediaStax MXIII-G Quad Core box

MediaStax biedt sinds 18 december 2015 een nieuw type Quad Core box aan, namelijk de MXIII-G. Deze vervangt het MXIII model. Het betreft de opvolger van de huidige box, deze is op een aantal punten verbeterd ten opzichte van het vorige model. Natuurlijk wordt deze met KODI dat onder Linux draait geleverd. Ook bevat het de bekende rijke verzameling van de beste Add-ons. Het nieuwe type box wordt overigens aangeboden voor dezelfde prijs van 130 Euro.

De belangrijkste verschillen zijn de verbeterde processor en de Gigabit LAN aansluiting. Hierdoor kan je de maximale bandbreedte uit je netwerk halen als je de box via de internet kabel aansluit en gebruik maakt van een Gigabit router.

De verschillen tussen alle modellen MediaStax boxen zijn in de onderstaande tabel weergegeven:

MediaStax vergelijk box modellen

Meer details over deze nieuwe box  zijn te vinden op de productpagina van de MediaStax MXIII-G KODI Linux Box.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.