SALTS in hoofdmenu MediaStax boxen

De Kodi Add-on Stream All The Sources, afgekort tot SALTS, heeft een prominente plek gekregen in het hoofdmenu op nieuwe boxen (zie bovenstaande screenshot). Deze add-on is goed op weg om Genesis uit het veld te slaan omdat het veel betere streams aanbied met hogere kwaliteit en minder problemen zoals bufferen. Ook is het mogelijk om je collectie van favoriete films en TV series online te beheren via trakt.tv. Lees hierover meer op het eerdere bericht over de voordelen van SALTS.

Het Genesis menu blijft natuurlijk op de box staan. Maar ik raad gebruikers aan voorlopig over te stappen op SALTS. Wellicht dat een toekomstige update van Genesis er voor zorgt dat de kwaliteit van de streams toeneemt.

Boven het SALTS menu staan iconen met de volgende interessante snelkoppelingen:

 • Trending Movies
  Een overzicht van films die beschikbaar zijn op internet waarvan de populariteit op dit moment stijgend is.  Dit wordt vastgesteld door trakt.tv die wereldwijd gebruikers heeft. De meeste daarvan maken gebruik van Kodi al dan niet via SmartTV boxen.
 • Popular Movies
  Een overzicht van films die populair zijn op dit moment onder Trakt.tv gebruikers.
 • Movie Mosts
  Overzichten van films die het vaakst deze maand/week/dag afgespeeld zijn, geheel zijn bekeken of in een persoonlijke collectie zijn toegevoegd (onder Trakt.tv gebruikers)
 • Trending TV Shows
  Een overzicht van TV series die beschikbaar zijn op internet waarvan de populariteit onder Trakt.tv gebruikers op dit moment stijgend is.
 • Popular TV Shows
  Een overzicht van TV series die populair zijn op dit moment onder Trakt.tv gebruikers.
 • TV Shows Most
  Overzichten van TV series die het vaakst deze maand/week/dag afgespeeld zijn, geheel zijn bekeken of in een persoonlijke collectie zijn toegevoegd (onder Trakt.tv gebruikers)

 

One comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.