Nieuwe kleine box: de X96

De X95 Pro box wordt niet meer geproduceerd, de kleinere X96 neemt de plaats in als het nieuwste hardware platform voor de MediaStax box. Deze box is goed door een uitvoerig test traject gekomen en bevat uiteraard ook de door MediaStax op maat samengestelde Linux en Kodi software configuratie zodat de box optimaal werkt. De prijs van het nieuwe X96 model gunstig, vooral omdat het dezelfde specificaties heeft als het vorige high-end model. De prijs van de box is 90 Euro.

De X96 heeft dezelfde S905X 64 Bit Quad Core processor als het vorige high-end model de X95 Pro, evenals dezelfde grootte van het werkgeheugen van 2 GB en het opslaggeheugen van 16 GB. Dit is een bewezen en betrouwbaar platform waar nog jaren software ondersteuning voor verwacht wordt.

De box is uitgerust met de volgende aansluitmogelijkheden:

Klein formaat, maar grootse prestaties

De box heeft een kleine form factor (9 x 9 cm) en is daardoor eenvoudig uit het zicht te plaatsen, bijvoorbeeld achter een TV.

Hiervoor heb je een IR verlengkabel nodig zodat de ontvanger van het infrarode signaal van de afstandsbediening op een bereikbare plek komt te staan. Deze IR verlengkabel kost 5 Euro.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.