Nieuwe high-end box: de X95 Pro

Het Q-Box model wordt niet meer geproduceerd, het nieuwe en verbeterde X95 Pro model neemt de plaats in als MediaStax high-end model. Deze box is goed door een uitvoerig test traject gekomen en bevat uiteraard ook de door MediaStax op maat samengestelde Linux en Kodi software configuratie zodat de box optimaal werkt. De prijs van het nieuwe X95 Pro model blijft gelijk aan het oudere Q-Box, namelijk: 120 Euro.

De X95 Pro heeft dezelfde S905X 64 Bit Quad Core processor als de Q-Box, evenals dezelfde grootte van het werkgeheugen van 2 GB en het opslaggeheugen van 16 GB. Dit is een bewezen en betrouwbaar platform waar nog jaren software ondersteuning voor verwacht wordt.

De box is uitgerust met de volgende aansluitmogelijkheden:

Metalen behuizing
Dit model box heeft een stevige metalen behuizing en kan niet alleen tegen een stootje, maar het levert de box met name betere prestaties op en het verlengt de levensduur. De processoren in de box kunnen hierdoor beter hun warmte kwijt en blijven koeler, waardoor deze optimaal presteren en minder snel slijten. Daarnaast heeft de box aan de achterzijde een schakelaar waarmee je de box in zijn geheel mee kan aan/uit zetten. Aan de voorkant is de box uitgerust met een LED display waarop de tijd en statusinformatie op getoond wordt.

Verbeterde WiFi ontvangst
De box is uitgerust met twee externe en richtbare 3dB antennes. Hiermee is het ontvangst van het WiFi signaal veel beter dan bij boxen die een interne antenne hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.