Tip: Kijk Hindi on demand video met TV on DESI ZONE

Let op!

Als Hindi video de enige reden is om een box aan te schaffen dan raden we het af. Niet alle Hindi series of afleveringen zullen het even goed doen en het beeldkwaliteit is van wisselende kwaliteit. De box is primair bedoeld voor het streamen van (Engelse) films en TV series. Beschouw deze addon als iets extra’s op de box dat leuk is om te verkennen.

Update september 2017: Deze add-on werkt inmiddels niet meer goed. We raden het gebruik hiervan af. Ook kan deze de Kodi installatie erg instabiel maken.

Update augustus 2020: Via een betaalde IPTV aansluiting op de box heb je wel beschikking over ongeveer 150 Hindi TV kanalen in goede kwaliteit in de group South Asian Countries. In het bijbehorende Video On Demand pakket onder “Movies: Indian” zit dan eveneens een verzameling van meer dan 100 Bollywood films.


TV-DESIZONE-icon

Wil je met de box Hindi content zien? Gebruik dan de addon TV DESIZONE. Hiermee kan je voornamelijk on-demand TV programma’s en films  uit India en Pakistan, bijvoorbeeld afkomstig van TV kanalen als ZeeTV. Het aanbod bestaan uit vele Bollywood films, Hindi soaps en muziek programma’s. Het wordt met deze fraaie addon aangeboden op basis van een selectie van “zenders” waar het materiaal van afkomstig is. Met on-demand video bedoeld dat er een soort van “aflevering gemist” wordt aangeboden. Deze addon doet dit voor allerlei Hindi kanalen. Je kan hier een overzicht zien van wat met de extra addon wordt aangeboden: http://www.desirulez.net/

Deze slideshow vereist JavaScript.

Heb je een box van na 9 oktober 2014, dan is deze addon standaard meegeleverd op de box. Hij is te vinden onder het Video hoofdmenu, daaronder staat een submenu optie: Add-ons. Als je daarop klikt vind je het overzicht van Video addons TV DESI ZONE.

Wil je deze addon vervolgens als icoon boven de TV Channels sectie in het hoofdmenu zetten? Zoals hieronder?

TV on DESI ZONE als icoon in TV Channels

Volg de volgende stappen:

  • Ga in het hoofdmenu naar rechts naar het menu optie: Programs (klik er niet op)
  • Ga daaronder naar het submenu optie: Skin settings
  • Ga daar naar de optie: Add-on Shortcuts
  • Scroll naar beneden naar: User Selection Three Addon Set (TV Channels Addons)
  • Selecteer: Add-on 1
  • Kies: Video Add-ons
  • Selecteer daar: TV on DESI ZONE

3 comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.