Mediastax.nl live: voor het laatste nieuws, tips en support vragen over de TV box

Heb je al een TV box in huis? Of heb je interesse in een box dat je TV belevenis een enorme upgrade geeft? De MediaStax website geeft je de informatie die je nodig hebt.

Voor mensen die de overstap overwegen

De MediaStax website toont wat de box kan. Via heldere screenshots krijgt men een goed beeld van de functionaliteiten. De focus ligt op informatie geven over het gebruik en gemak in de woonkamer en niet om een droge opsomming van technische specificaties. Natuurlijk zijn deze er ook, maar we onderscheiden ons op onze dienstverlening en niet het schuiven van dozen op basis van een opsomming van niet veelzeggende feitjes.

Alle verzamelde klantvragen worden in de sectie veelgestelde vragen voorzien van antwoorden. Wederom weer met screenshots waar mogelijk. Het doel is een zo helder mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

Voor eigenaren van de box

MediaStax staat niet stil, continue wordt  software op de TV boxen verbeterd. Er wordt steeds naar nieuwe toepassingen gekeken en nieuwe ontwikkelingen. De site houd je op de hoogte van al het nieuws rondom nieuwe versies van de software of de box. Ook informatie over toebehoren voor de box komt er aan. Denk hierbij aan mini toetsenborden en alternatieve afstandsbedieningen.

Beschouw de website ook als de handleiding van de box. Daag me uit met vragen en uitleg over bepaalde functionaliteiten. Ik zorg ervoor dat de website alle informatie bevat over hoe de box te gebruiken is.

Ook zijn er tips te vinden over wat meer geavanceerde functies zodat je het maximale uit de box kan halen. Houd de site in de gaten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.