Dutch Sports Streams is gestopt

dutchstreamslogo

Update 2018

Live TV en sport kijken kan nu door middel van een IPTV aansluiting te nemen op een MediaStax box. Lees hier meer over de IPTV mogelijkheid. Dit geeft een betrouwbare streams, zonder bufferen van hoge kwaliteit van Nederlandse zenders, maar ook van vrijwel alle landen ter wereld. Inclusief premium TV kanalen. De tijd van goede gratis live streams in Kodi is helaas voorbij.

Helaas zijn er sinds 14 februari geen streams meer beschikbaar via de Dutch Sports Streams addon. Deze is op de box te vinden in het hoofdmenu TV Channels.

De ontwikkelaar van de addon en de leveranciers van de streams hebben onenigheid en de samenwerking is hierdoor ten einde. Details over de reden is te vinden op de Facebook site van de ontwikkelaar van Dutch Sports Streams.

Gelukkig zijn er vergelijkbare opvolgers  gekomen in de vorm van de addons:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.