Nieuwe MediaStax MXQ Pro boxen, nu met 16GB

 

Het instap model box, de MediaStax MXQ Pro komt nu met 16GB opslaggeheugen in plaats van 8GB. Hierdoor heeft dit model box meer ruimte voor add-ons en de tijdelijke opslag van bijvoorbeeld filmposters en ander artwork die de box opslaat. Dit SDHC opslaggeheugen is langzamer dan het geheugen dat gebruikt wordt in het high-end model, de MediaStax Q-Box. De Q-Box maakt gebruik van een veel snellere eMMC Flash geheugenchip.

De verschillen tussen de twee modellen boxen worden hier weergegeven:

mxq_pro_16g_vs_qbox

De box komt met de laatste stabiele release van Kodi (versie 17.6) en de laatste MediaStax software configuratie erop met een goedwerkende set van add-ons. Ook wordt de box geleverd met een interne WiFi chip zodat de box ook draadloos aan het internet te koppelen is. We raden echter aan de boxen met een internetkabel aan te sluiten voor de beste resultaten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.