Covenant in nieuwe J17 software configuratie

Sinds 5 augustus 2017 rolt MediaStax een nieuwe versie uit van de software op de boxen. Hierbij is de grootste aanpassing het toevoegen van de add-on Covenant. Achter deze add-on zitten dezelfde ontwikkelaars van Exodus. Covenant kan je dus beschouwen als de échte opvolger van Exodus. De menu indeling en de kwaliteit van de aangeboden streams zijn vergelijkbaar met Exodus in zijn hoogtijdagen.

covenant_icon

Covenant komt zo goed uit de bus dat deze nu wordt aangeraden om te gebruiken boven Elysium. We raden de volgende add-ons te gebruiken, in volgorde van add-ons die goed werkende streams leveren:

  1. Covenant
  2. Elysium
  3. Specto
  4. Exodus

Deze add-ons zijn overigens allen gebaseerd op de oorspronkelijke code van Exodus, die op zijn beurt weer gebaseerd is op Genesis. Met behulp van deze update geven we onze klanten de beste ervaring op dit moment.

Samengevat zijn in deze nieuwe software configuratie zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de vorige versie:

  • Add-on Covenant toegevoegd:
J17_video_addons
  • Directe koppelingen in video info schermen aangepast. Hier wordt toont nu Covenant als eerste getoond:
movie_info_play_button
  • Box biedt nu ook het afspelen van video aan met Covenant in: Featured menu, My Trakt menu en Movies- en TV Show Libary:
movie_info_play_using
  • Afspelen met behulp van Bob en andere add-ons gefixt zoals HEVC Video Club vanuit media browser in Featured menu en in video info schermen.

Updaten?

Wil je de software op de box updaten? Ga dan naar de nieuwe software update pagina voor verdere informatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.